Alap, hogy rendelkezésre kell állni

Hol jelenik meg a bizalom egy tanácsadói kapcsolatban, lehet-e tanulni a tárgyalástechnikát és alap, hogy fel kell venni a telefont vagy vissza kell hívni az ügyfelet. Többek között ezekről beszélgettünk Borsodi Balázs biztosítási alkusszal, pénzügyi tanácsadóval.

Ha szeretne vele kapcsolatba lépni, hívja +36 70 774 6273-as telefonszámon.

Alap, hogy rendelkezésre kell állni by tomcast

Hol jelenik meg a bizalom egy tanácsadói kapcsolatban, lehet-e tanulni a tárgyalástechnikát és alap, hogy fel kell venni a telefont vagy vissza kell hívni az ügyfelet. Többek között ezekről beszélgettünk Borsodi Balázs biztosítási alkusszal, pénzügyi tanácsadóval. Ha szeretne vele kapcsolatba lépni, hívja +36 70 774 6273-as telefonszámon.

Támogatott tartalom!


Értékesítés-támogató podcast

Előzetesen elárulom Önnek, ez az eszköz működik, már kipróbáltam. Történt ugyanis, hogy egy üzleti klub számára kerestünk többedmagammal vállalkozókat, azonban a szokásos hideghívásos rendszerben ez nem volt könnyű. Ismerjük ezt. Aztán készítettem egy podcast-beszélgetést a klub céljairól, működéséről, üzeneteiről, és csak annyit kértünk a felkeresett potenciális ügyfelektől, hogy amikor ideje engedi, hallgassák meg a beszélgetést.