Az explainer videók világa

Az élet, a munka menthetetlenül felgyorsult. Lehet ez ellen tiltakozni, és dacból ellenállni, azonban egyre több információ tolakszik felénk. Egyre több helyről szerezhetünk hasznos vagy kevésbé hasznos információkat. Azonban manapság már ez is az egyik kulcsa a fejlődésnek: a beérkező információk közötti gyors szelektálás.

A gyors információszerzést és értelmezést pedig a vizualitás segíti. Ezt támogatták az elsők között a különböző grafikai prezentációk is, mint a powerpoint vagy a prezi. Ugyanakkor az elmúlt évtizedben egyre nagyobb teret hasít ki az explainer videó, vagyis a magyarázó, informatív, elsősorban animációra épülő videó.

Ennek az eszköznek a múltjáról, jelenéről és lehetőségeiről beszélgetek Kovács Gáborral, a CreativeSpot cégvezetőjével.


CreativeSpot – Az animáció a hirdetés legmodernebb fajtája

3D animáció, amivel minden eddiginél gyorsabban és könnyebben ér célba vállalkozása üzenete. Professzionális reklámanimációk, szakemberektől! Kérje ingyenes ajánlatunkat és 24 órán belül garantáltan válaszolunk.


Music: Please Listen Carefully by Jahzzar is licensed under a Attribution-ShareAlike License.

Támogatott tartalom!


Értékesítés-támogató podcast

Előzetesen elárulom Önnek, ez az eszköz működik, már kipróbáltam. Történt ugyanis, hogy egy üzleti klub számára kerestünk többedmagammal vállalkozókat, azonban a szokásos hideghívásos rendszerben ez nem volt könnyű. Ismerjük ezt. Aztán készítettem egy podcast-beszélgetést a klub céljairól, működéséről, üzeneteiről, és csak annyit kértünk a felkeresett potenciális ügyfelektől, hogy amikor ideje engedi, hallgassák meg a beszélgetést.