A folyékony kenyér…

Sör: édes, frissítő nedű, jórégen víz helyett itták, és 1849-ben mi, magyarok megfogadtuk, hogy soha többet nem koccintunk sörrel. Ez a fogadalom azóta már lejárt, 150 évre szólt.
Ma már otthon is főzhetünk sört, mintha házi kolbászt készítenénk. Ehhez adunk is tippeket.

Mai beszélgetőpartnerem sörbíra. Azaz sörversenyeken pontozza a kézműves söröket. Bíráskodni márpedig nem egyszerű, objektívnek, hitelesnek kell lenni, a bírákról azt feltételezzük pozitív megközelítésből, hogy amit értékelnek, azt oda-vissza ismerik, a kisujjukban van.
Tóth Péter, sörbíra a vendégem.

Szolgálati közlemény!
Természetesen csak “elszólás” volt, amikor Tóth Péter a sörélesztőről beszélt, ugyanis az nem baktérium!

A beszélgetés során említett két szakmai honlapot itt érheted el:
www.serneveles.hu
www.elsosor.hu

Music:
Please Listen Carefully by Jahzzar is licensed under a Attribution-ShareAlike License.
Album One by John Bartmann is licensed under a CC0 1.0 Universal License

Értékesítés-támogató podcast

Előzetesen elárulom Önnek, ez az eszköz működik, már kipróbáltam. Történt ugyanis, hogy egy üzleti klub számára kerestünk többedmagammal vállalkozókat, azonban a szokásos hideghívásos rendszerben ez nem volt könnyű. Ismerjük ezt. Aztán készítettem egy podcast-beszélgetést a klub céljairól, működéséről, üzeneteiről, és csak annyit kértünk a felkeresett potenciális ügyfelektől, hogy amikor ideje engedi, hallgassák meg a beszélgetést.

Ha tetszett a beszélgetés, iratkozz fel a csatornánkra, ahol csak szeretnéd!